Całe mnóstwo muzyki, dobrej zabawy i szczypta magii! Andrzejki to jedyny taki wieczór w roku, dlatego w Blugrass szykujemy imprezę, która zapadnie w pamięć na długo nie tylko Andrzejom i Jędrusiom. Co powiecie na prawdziwe party w rytm nowojorskiego funku z występem muzycznej gwiazdy, rodem z NYC? Zapraszamy do wspólnej zabawy w Radisson Blu Hotel, Sopot!
Gwiazdą wieczoru będzie Li’Nard’s Many Moods – formacja stworzona przez Li’Narda Jacksona, nowojorskiego wokalistę, basistę i producenta, znanego z występów w klubach całego świata. Zespół oraz jego lider słyną z pulsujących funkowych brzmień, które nadają odpowiedniego tempa każdej imprezie. Nie inaczej będzie i w tym wypadku!
Tego wieczoru w Blugrass hall wskazanym akcesorium będą wygodne buty do wielogodzinnego tańca, jako że oprócz występu gwiazdy w programie są sprawdzone w imprezowym boju DJ-skie sety. Co oczywiste, do popisów na dancefloorze potrzeba odpowiedniej energii, dlatego szef kuchni Blugrass resto przygotował specjalnie na tę okazję andrzejkowe menu, pełne smakowitych propozycji. Na samym starcie dobrego nastroju do zabawy doda każdemu Gościowi powitalny kieliszek wina Château Isolette. Przez cały wieczór rzemieślnicze wina z Doliny Rodanu będą dostępne do zamówienia w barze, a co więcej – na miejscu będzie można porozmawiać o nich z ambasadorami winnicy i zasięgnąć ich eksperckiej wiedzy.
Jak przystało na Andrzejki i ich magiczny charakter, nie zabraknie również ekscytujących pokazów iluzji i rozmaitych sztuczek. Tego po prostu nie wypada przegapić! Andrzejki w Blugrass to idealna okazja, by w gronie przyjaciół pocelebrować jedną z najsympatyczniejszych jesiennych tradycji, dając solidnego czadu na parkiecie.
Impreza rozpocznie się w sobotę 30 listopada o godz. 19.00 i potrwa aż do 2.00 w nocy.
Zarezerwujcie swoje miejsca już dziś!
Koszt udziału:
119 zł miejsce stojące (welcome drink, impreza, bufet)
169 zł miejsce siedzące (welcome drink, impreza, bufet, miejsce siedzące przy stoliku).
Specjalne menu andrzejkowe:
1. Talerz serów i wędlin z oliwkami marynowanymi w rozmarynie z winogronami oraz bagietką korzenną
2. Francuska zupa cebulowa na winie Chateau Isolette z grzankami serowymi
3. Ragout z kaczki z makaronem garganelli, warzywami oraz serem grana padano
4. Grzybowe kaszotto z oliwą truflową i natką pietruszki
5. Słodka niespodzianka od szefa kuchni